Kender du BY MIKNA?

Bag BY MIKNA står designeren Majken Jarlund

Du har måske set kreationerne fra BY MIKNA? Kendetegnet for BY MIKNA er en god kvalitet, et tidløst design og med et twist. Her på Kreativitet & Håndværk kan du møde Majken Jarlund som står bag BY MIKNA og se Majkens skønne ponchoer og kapper.

BY MIKNA holder til i en lille systue på privat adressen i Haslev, hvor Majken og hendes mand bor.  De har ombygget et annex til systue og det er her Majken kreerer, når hun ikke er på arbejde som køkkenleder i en stor børnehave. Majken er en af de mange dygtige og kreative fritids håndværkere der kreere smukke ting som også vi andre kan få glæde af.

Her hos Kreativitet & Håndværk har vi fået den store fornøjelse at sælge de skønne ponchoer og kapper fra BY MIKNA.

 

 

Mine kreative interesser må der være plads til.

Det er et afslappende frirum og man inspireres til andre projekter.

 

Majken fortæller at hun altid har været kreativ . “Jeg kommer af en kreativ familie og har altid arbejdet kreativt på mange platforme. Det har altid været en del af min hverdag, at der var et projekt jeg havde gang i. Mine kreative interesser er indenfor Smykkekunst, design af tøj, kunst og mad”.

Hvad inspirerer dig

“Form og farver inspirerer mig meget. Jeg er meget optaget af at følge store designere rund omkring i verden og nogen gange undersøger jeg design og teknik helt ned i de mindste detaljer. Når jeg arbejder med mine egne projekter er det form og farver på tekstilerne, deres kvalitet og struktur, der inspirerer mig”.

Hvordan finder du tid i en travl hverdag

“Min hverdag og job er tilrettelagt så jeg har tid til at arbejde med mine kreative projekter, så det er heldigvis ikke et problem at finde tiden. Mine kreative interesser må der være plads til. Det er et afslappende frirum og man inspireres til andre projekter. Der har aldrig været et tidspunkt hvor min kreativitet har været på stand-by, tværtimod så er der altid nye projekter der venter.

Smykkedesign vil jeg gerne gøre mere ved.  Jeg har designet smykker i ca. 10 år. Jeg har arbejdet med halv ædelsten og perler, samt læder smykker, men i øjeblikket er det stof, design og produktion af ponchoer og kapper som prioriteres”.

Du kan se flere billeder af de meget lækre ponchoer og kapper fra BY MIKNA Her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *